OrdTunga sorger vänder förr eller senare till enorm lycka. Betyder det att jag nån gång kommer bli världens lyckligaste man?

Det spelar ingen roll hur många vackra ord och texter jag väller ur mig. Det betyder ändå inget, ord är bara ord. Aldrig kommer jag kunna älska passionerat, intensivt och föreviga livet med ord. Aldrig kommer någon göra mig så ledsen som hennes blickar med ord.

Jag försöker ständigt att uttrycka mig. Bild, musik, konst, spel, kärlek och vänskap är några medium jag har använt mig av i livet, men just nu funkar ingenting. Är det döden som törstar efter min kärlek?

Jag behöver en kall dusch, ett slag i mitt ansikte, ett knä i min mage, en spark mot mina revben och sist men inte minst så behöver jag verkligen en kram. 

KärlekHur kan någon som älskar mig och vill mig ingenting ont göra mig så fruktansvärt ledsen?

Det gör ont i mig.

Så ont.

Jag vill grina men kommer inga tårar.

Kommer jag överleva det här?


Black attack

Dra mig någonstans, och då helst i snoppen. Jag och min kamrat brukar ofta fråga oss själva hur i helvete man kan göra så bra musik som vi råkar sitta och ruva på. Och tyvärr måste jag meddela att det har vi inget bra svar på än så länge, men vi brukar ändå få ut våra känslor om hur mycket vi tycker om musiken på det ena eller det andra sättet. Ofta genom Att skrika en väldig massa, göra konstiga, hastiga rörelser och eller ljud. Så här kan det ofta låta:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR, MITT OLLLLLLLLOOOOOOONNNNNN SPRÄÄÄÄÄÄÄNGS

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH

*en eller i vissa rare cases två människor dansar en väldigt bisarr dans dom har uppfinnit själva*

FY FAN. vilka jävla LJUD!!!!!!!!!

AHHHHHHHH, DENNIS TA MIG NÅGONSTANS, JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖRDet slutar alltid med att någon råkar se oss och vi måste sluta, antingen det eller att musiken dör ut.Malin är vacker

Mannen.Har du äntligen blivit gravid? Det var väl fan på tiden. Varför skulle jag bli glad? Det är ju din plikt, nu är jag trött på den här skiten.

Jag har ju sagt att jag älskar dig, hur fan kan du kalla mig elak?

SanningenJag sitter här och tänker på vad jag gjort i mitt liv, allt har gått alldeles för fort.

Falskhet

Jag vänder mig om och blickar mot min familj. Jag kramar min mamma och känner doften av vanilj.

Knappast

Det här är min sista dag här på jorden, jag hör mor och fars röst, ekande orden: Vi älskar dig. vi står alltid bakom dig.

Aldrig

Jag står på kanten och känner vinden i mitt hår, detta är något jag vill men jag fäller en tår. Jag står nu på toppen högst upp på min tron. Jag tar steget ut och jag känner mig lätt. Jag svävar ner mot marken och tänker är det här rätt?

Ambition

Jag sluter mina ögon men tittar på mig själv. Jag har försökt att göra allt, jag har försökt att vara snäll. Nu är jag för trött på skiten, jag pallar inte mer. Jag skriver detta till er som kände till mitt namn.

Kärlek

Vart ska jag nu ta vägen? Jag vill inte längre vandra ensam här på färden. Jag finner ingen ro, i mitt meningslösa liv. Men nu står jag här vid änden av min egen livsstig. Med gråten i halsen tar jag repet i min hand. Jag reser mig upp och knyter runt min hals, blickar ut genom fönstret och tårarna bara faller. Mina sista livskrafter dom sparkar nu bort pallen. Till att dem jag kände, det här är min väg ut.

Beundran

Jag har vandrat helt jävla vilsen i 18 år. Jag känner mig hjälplös, helt jävla maktlös, jag kan inte göra någonting rätt. Varför blev det så här? Jag vill bara vara där med dig, varför ska livet behöva gå under? Jag tittar upp mot gud, ber till dig där ute. Snälla hör min bön! Vill inte leva mitt liv på denna jord ännu längre. Mitt fucking liv blir bara sämre och sämre.

Word

Tänker tillbaka på tiden som har varit, på alla känslor jag har känt, på alla saker som har hänt. Allt har gått fel, jag känner mig stel, livet är ett dåligt spel där ingenting är sant. Hoppas ni minns mig för den jag är i era hjärtan. Jag pallar inte med smärtan som livet delar ut varje dag.

Sorg

Det är inte så lätt när allt går emot en. Vart fan ska man ta vägen när man inte ens kan vända hem? Fortsätta lunka, på stigen helt ensam, utan livsglöd och utan något jävla stöd.

Sanningen.

RSS 2.0